[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrian Candu a votat „pentru ca toate proiectele să continue”
24 Februarie

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Andrian Candu, a votat pentru ca toate proiectele inițiate să continue, informează CURENTUL.

„Am votat și, bineînțeles, că am votat pentru ca toate proiectele să continue, respectiv am votat echipa cea mai bună – echipa Partidului Democrat, dar și pentru candidatul partidului pe această circumscripție, domnul Stratulat. Aș vrea să fac un îndemn pentru cetățenii Republicii Moldova – să vină să voteze, pentru că viitorul țării este în votul de astăzi”, a precizat Candu.

Prin urmare, el s-a referit la câte mandate speră. „Mai multe, în așa fel încât să existe o majoritate parlamentară și să avem în cel mai scurt timp posibil un Guvern pentru a asigura stabilitate în țară”, a declarat Candu.

În același timp, el a vorbit despre viitoarele coaliții din Parlament. „Bineînțeles, vom fi deschiși să discutăm cu viitorii parteneri de coaliție pe cele mai importante elemente legate de proiectele pe care le-am început noi. Noi ne pregătim, după alegerile parlamentare, să avem discuții cu toți cei care vor fi reprezentați în Parlament, care sunt de acord cu un program de guvernare pentru cetățeni, iar rezultatele vor vorbi de la sine”, a vorbit Candu.

Totodată, el a comunicat și despre participarea sa la referendum. „Bineînțeles, am participat și la referendum, deoarece considerăm că un Parlament mai mic, cu 61 de deputați, va fi mai eficient și mai puțin costisitor”, a conchis Candu.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților