[ X ]
Andrei Spînu despre zvonul că a procurat Jurnal TV: Mass-media trebuie să se ocupe de treaba lor, politicienii – de treaba lor
1 Iulie

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, vicepreședinte al Partidului Acțiune și Solidaritate, spune că nu este proprietar de instituții media, așa cum se zvonește, și nici nu intenționează să facă vreo achiziție în acest sens, informează CURENTUL. 

Fiind solicitat să comenteze informația că ar fi cumpărat postul Jurnal TV, Andrei Spînu a declarat: „Niciodată nu am avut nici cea mai mică intenție să cumpăr sau să creez o instituție mass-media”.

„Cum apar multe minciuni… În primul rând, vă spun cu toată sinceritatea – un politician care deține resurse mass-media este o mare greșeală. Mass-media trebuie să se ocupe de treaba lor, politicienii – de treaba lor”.

Nu am deținut, nu dețin și nu intenționez să dețin nicio resursă media”, a spus el „Realitatea de privește” de la Rlive.

Mai mult, Andrei Spînu a spus că nu are bani ca să facă achiziții media.

„Nu am bani să cumpăr instituții media. Vedeți declarațiile mele de avere, nu am ascuns nimic… Nu cred că îmi permit… Dacă să comparăm cu veniturile multor cetățeni, am un venit mai mare din compania pe care am creat-o mulți ani în urmă, dar nici pe departe nu pot să-mi permit acest lucru…”, a mai spus ministrul.

Inapoi la arhiva noutaților