[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase: „Vom munci pentru toți și pentru fiecare în parte! Pentru fiecare locuitor din Chișinău, dar și pentru cei din suburbii”
15 Octombrie

Candidatul Blocului electoral ACUM la șefia capitalei, Andrei Năstase, susține că, peste doar câteva zile, pe 20 octombrie, Chișinăul are, din nou, nevoie de implicarea fiecăruia, informează CURENTUL.

Într-un mesaj, pe o rețea de socializare, Andrei Năstase a scris: „ACUM este momentul să decidem, cu responsabilitate, în cel fel de oraș vrem să locuim și să muncim”.

„Vă îndemn să votăm cu toții pentru VIITOR. Să votăm pentru lege, ordine, curățenie, normalitate, prosperitate și viață mai bună. Vă îndemn să votăm pentru un oraș cu adevărat european! Aveți încredere în ceea ce va dictează mintea și inima! Aveți încredere în deciziile voastre! Aveți încredere în mine și în Echipa ACUM pentru Consiliul Municipal. Vom munci pentru toți și pentru fiecare în parte! Pentru fiecare locuitor din Chișinău, dar și pentru cei din suburbii. Schimbarea nu se așteaptă, schimbarea se face! Să nu stăm acasă! Să ieșim cu toții la vot! Veniți lângă noi să oferim Chișinăului șansa reală de a se dezvolta. Doar noi, ACUM, avem soluții și parteneri externi, iar împreună capacitatea de finanțare a tuturor proiectelor. Totul a început cu un vot, iar pe 20 octombrie vă îndemn să oferim împreună un viitor prosper Chișinăului. Am reușit împreună, construim împreună!”, a mai scris Năstase.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților