[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase, veste bună pentru Moldova: Guvernul în tăcere a renunțat la inițiativa rușinoasă prin care voia să introducă TVA de 20% la arenda terenurilor agricole
16 Iulie

O veste bună, pentru Moldova și în special pentru cei peste 700 000 de oameni ai pământului! Datorită presiunii puse de noi și de experți, Guvernul, în tăcere a renunțat la inițiativa rușinoasă și aberantă prin care voia să introducă TVA de 20% la arenda terenurilor agricole, o măsură proastă care afecta peste 700 000 de oameni, mii de agenți economici și avea un impact negativ asupra agriculturii. Declarațiile au fost făcute de ex-ministrul Andrei Năstase, pretendent la șefia statului, informează CURENTUL.

Politicianul a mai spus că, „iată că se poate! Se poate să ne opunem dictaturii, incompetenței și a aroganței acestei guvernări! Se poate face adevărată opoziție. Dacă suntem uniți și ne facem vocea auzită, putem să îi oprim”.

„Fac un apel către toată opoziția democratică din Moldova: să fim vigilenți, să avem grijă ca nici în Parlament să nu fie votată această inițiativă și altele la fel de aberante, care afectează viața moldovenilor.

Este un succes important pe care l-am obținut astăzi eu, dumneavoastră, experții. Fără să avem reprezentare parlamentară, am determinat guvernarea să ne asculte vocea. Mergem înainte și vom face mai mult de atât!”, a mai spus Andrei Năstase.

Inapoi la arhiva noutaților