[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase: Vă îndemn, Oameni buni, păziți-vă de sondaje scoase din pix, de minciună și manipulare prin fotografii și titluri
3 Iulie

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase a venit cu o reacție, după ce reprezentanții Grupului parlamentar „Pro Moldova” au anunțat că au avut o rundă de consultări cu reprezentanții fracțiunii Platforma Demnitate și Adevăr, la care au discutat situația social-politică și economică din țară, informează CURENTUL.

„Pe vremea lui Plahotniuc, fiind la București, aflam din presa lui mincinoasă că aș fi la Moscova cu inventate treburi. Astăzi, tot la București fiind, cu eficientă activitate, mă pomenesc cu o fotografie de câțiva ani vechime, făcută la un forum academic organizat de câteva fundații străine, o fotografie cu rost aparte rostogolită pe Facebook, care sugerează că m-aș fi întâlnit cu Candu la Chișinău, chiar azi, eu aflându-mă la București. Curios, nu-i așa? Aș vrea să știu și eu de ce se întâmplă asta. Și nu mai e vorba de presa lui Plahotniuc, ci de pretinsa presă liberă. Dar până aflăm, Vă îndemn, Oameni buni, păziți-vă de sondaje scoase din pix, de minciună și manipulare prin fotografii și titluri, indiferent cine le este părintele. Trăiți din Adevăr. Adevărul ne va salva!”, a scris Năstase, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților