[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase: Va fi o noapte lungă
20 Octombrie

Candidatul Blocului ACUM la șefia Capitalei, Andrei Năstase, a făcut un apel către colegi, observatori, membri ai secțiilor de votare – să vegheze asupra votului cetățenilor, transmite CURENTUL.

Andrei Năstase a menționat că „urmează o noapte lungă”.

„Mulțumesc locuitorilor din Chișinău și suburbii, din întreaga țară, dar și din Diaspora, care au votat astăzi. Prezența la vot a fost depășită față de alegerile din primăvara anului trecut. Aceste alegeri s-au desfășurat în condiții mai bune, fără incidente semnificative. urmează o numărătoare lungă și vă rog fiți atenți la numărarea și completarea proceselor verbale. Trebuie să ducem până la capăt un lucru bine făcut. Noaptea va fi lungă, dar, vă rog, să rezistați până la final”, a spus Andrei Năstase.

La rândul său, Premierul Maia Sandu a mulțumit celor care s-au prezentat la vot.

„Vă mulțumim celor care ați ajuns astăzi la secțiile de votare. Le mulțumim concetățenilor noștri din afara țării care au mers să-și aleagă deputatul, dar și ceilalți din cele 3 circumscripții. Le mulțumim celor care au mers să-și aleagă deputații, primarii, consilierii locali și raionali. Din perspectiva noastră, alegerile s-au desfășurat în condiții bune”, a spus Maia Sandu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților