[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase: Platforma DA o va susține pe Maia Sandu în turul II. Sprijinul nostru sincer e necondiționat
2 Noiembrie

Andrei Năstase, președintele Platformei Demnitate și Adevăr, candidat la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie curent, în cadrul unui briefing de presă, a declarat că Platforma DA își anunță sprijinul politic pentru candidatul pro-european, Maia Sandu, în turul II al scrutinului prezidențial, informează CURENTUL.

„Sprijinul nostru sincer e necondiționat și conform interesului național, pe care-l îmbrățișăm. Ne așteptăm ca viitorul președinte să răspundă exigențelor impuse de Republica Moldova, cu opțiuni clar europene din țara noastră și din larga diasporă din străinătate”, a declarat politicianul.

Andrei Năstase a adresat mulțumiri tuturor colegilor, susținătorilor, membrilor și reprezentanților birourilor electorale și observatorilor, pentru „munca uriașă depusă în această campanie”.

Totodată, liderul a comunicat că Platforma DA, chiar de astăzi, se va concentra „pe acțiuni de construcție democratică și politică a partidului și pe sporirea performanței fracțiunii parlamentare și cele ale aleșilor locali”.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților