[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase: Oricine din Platforma DA poate să candideze la funcția de președinte al formațiunii
5 Februarie

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr(DA), Andrei Năstase a declarat că oricine în Platforma DA poate să candideze în orice postură, dar deocamdată nimeni nu și-a exprimat interesul de a candida la funcția de președinte al Platformei, informează CURENTUL.

„Era de datoria mea să spun dinainte oamenilor ce voi face. A fost o perioadă de timp în care am reflectat, am văzut cum stau lucrurile și am declarat că voi candida. Oricine însă poate să facă același lucru, indiferent cum îi este numele. Deocamdată nimeni nu și-a exprimat interesul de a candida”, a declarat Năstase în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV.

El a mai spus că a văzut că „domnul Alexandru Slusari a declarat la o emisiune televizată că nu va candida”. „Știam și din discuțiile cu domnia sa”, a precizat politicianul.

Năstase a mai menționat: „Toată lumea este liberă să facă așa cum consideră de cuviință. După alegerile prezidențiale, am avut mai multe gânduri, ezitări, am fost într-un soi de incertitudine, dar așa se întâmplă unui om normal. Sunt om. Mă gândesc la viitorul Platformei Demnitate și Adevăr”.

Cristina Jicol

Inapoi la arhiva noutaților