[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase: „Nu puneți la încercare răbdarea oamenilor, nu profitați de pandemie și imposibilitatea ieșirii masive în stradă…”
22 Aprilie

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, afirmă că, „în condiții obscure, s-a decis contractarea creditul de la Moscova, cu niște clauze special elaborate pentru țara noastră și complet defavorabile pentru aceasta și cetățenii ei”, informează CURENTUL.

„În mod oficial, cu acei bani din Rusia urmează a fi plătite prioritar firmele rusești care vor executa comenzi în Moldova”, a precizat Năstase, într-un live pe o rețea de socializare.

Totodată, liderul Platformei DA cere eliminarea clauzelor ce dezavantajează Republica Moldova și o expun riscurilor de securitate.

„Nu puneți la încercare răbdarea oamenilor, nu profitați de pandemie și imposibilitatea ieșirii masive în stradă, Vom ieși în stradă și pe timp de ciumă, dacă va fi cazul. Mă adresez deputaților din Parlament, mai ales celor ce-și zic democrați si proeuropeni, a venit momentul adevărului, demonstrați că nu sunteți ostaticii nimănui, nici măcar a propriilor voastre frici de dosare penale reale sau imaginare. Republica Moldova și cetățenii săi, nu merită să fie din nou îngenuncheați de incompetența unor politicieni, incapabili să negocieze și contracteze credite cu adevărat SUVERANE, avantajoase pentru țară și oameni, în condiții de maximă transparență, necondiționate politic sau geopolitic”, a mai spus Năstase.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților