[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase: Nu mai pierdem timpul, ca în 2016 – când cu două săptămâni înainte de alegeri încă nu era clar cine este candidatul
24 Aprilie

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a declarat că mizează pe sprijinul întregii societăți la alegerile prezidențiale, informează CURENTUL.

„Sunt sigur că împreună vom reuși de această dată să-l dăm jos pe Dodon, iar după asta – să facem alegeri anticipate. Ceea ce se întâmplă astăzi în Parlamentul RM este o catastrofă, acești oameni nu-i mai reprezintă pe cei care i-au votat, ei reprezintă propriile interese, calculele lor electorale, inclusiv interesele clanurilor mafiote. Atunci lucrurile ar putea să revină la normal”, a declarat Năstase, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

Totodată, Andrei Năstase a spus că demersurile de unitate rămân în continuare. „Ceea ce vă pot eu spune este că demersurile noastre de unitate rămân în continuare. Am făcut acest lucru până nu demult, am solicitat tuturor liderilor să ne așezăm și să găsim un singur candidat, nu s-a întâmplat. Toată lumea și-a demonstrat egoismul în continuare și, atunci, am spus că nu mai pierdem timpul, cum am făcut-o în 2016, când cu două săptămâni înainte de alegeri încă nu era clar cine este candidatul. Suntem oameni serioși”, a mai spus Năstase.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților