[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase: Moldova nu-și poate permite să mai piardă încă 4 ani cu un președinte care tot ce face este să își justifice eșecurile
23 Iulie

Andrei Năstase, pretendent la funcția de Președinte al Republicii Moldova, afirmă că miza alegerilor prezidențiale din acest an „este mai importantă ca oricând; este momentul în care oamenii vor decide dacă aleg să continue cu un președinte slab și laş, care a eșuat complet în lupta cu corupția și reformarea justiției, care a dezamăgit profund cetățenii care așteptau ca schimbarea din 2019 să le aducă o viață mai bună sau aleg să aibă un președinte capabil să ducă schimbarea până la capăt”, informează CURENTUL.

Politicianul în context a menționat: „Este datoria și obligația mea să mă implic și să readuc Republica Moldova pe calea schimbării, așa cum am făcut-o în 2019. Atunci am acceptat să o sprijin pe Maia Sandu să devină președinte, am crezut în ea și azi sunt la fel de dezamăgit ca și mulți dintre voi de modul lamentabil în care a eșuat, de modul în care a trădat cauza noastră”.

„Moldova nu-și poate permite să mai piardă încă 4 ani cu un președinte care tot ce face este să își justifice eșecurile, care promulgă legi neconstituționale și protejează corupții de la guvernare, folosind pre vetingul ca bâtă politică pentru procurorii care încearcă să-i ancheteze pe cei din PAS.

Vom duce schimbarea până la capăt și ii vom trimite pe actualii guvernanți după oligarhii ale căror scheme ilegale le-au preluat și le folosesc pentru a rămâne la putere cu orice preț”, a subliniat fostul ministru de Interne.

Inapoi la arhiva noutaților