[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Nastase invită la un „Dialog de suflet”: A venit timpul să ne revedem la sfat, să facem bilanțuri și să trasăm noi obiective
24 Aprilie

Andrei Năstase, fost ministru de Interne, fost președinte al Platformei DA, după ce, recent, a avut o întâlnire cu jurnaliști și lideri de opinie, acum anunță o întâlnire cu cetățenii, informează CURENTUL. 

„Dragi prieteni și susținători, a venit timpul să ne revedem la sfat, să facem bilanțuri și să trasăm noi obiective, în cadrul unui „Dialog de suflet”. Vom reflecta asupra Păcii și Liniștii, dar și asupra vieții de zi cu zi în țara noastră, asupra viitorului. Am ales pentru asta frumoasa zi de duminică, 28 aprilie, o zi specială în care sărbătorim Floriile, un moment de bucurie, de celebrare a primăverii și de anticipare a sărbătorilor pascale. Oamenii care împărtășesc aceleași valori, care au trăit aceleași clipe de luptă și rezistență pot transforma speranțele în noi împliniri.

Avem toată certitudinea că prezența noastră, a oamenilor de bună credință poate și trebuie să facă diferența.

În această zi a Floriilor, haideți să privim în jur și să ne bucurăm de toată frumusețea pe care o întâlnim, de liniștea și pacea atât de prețioase în aceste vremuri tulburi și imprevizibile. Veniți să sărbătorim prietenia, familia și tot ce înseamnă viață și ani de munci și zile”, a declarat politicianul într-un mesaj pe rețelele de socializare.

Andrei Năstase a anunțul că evenimentul va avea loc duminică, 28 aprilie curent, la ora 12.00, la sediul din strada 31 august, nr.15.

„Planificăm o zi plină de activități interesante, cu discuții inspiratoare, și, desigur, cu momente de socializare. Ne dorim să creăm un mediu relaxat și plăcut în care să ne bucurăm și să discutăm despre modul în care putem construi un viitor mai bun la noi Acasă”, a mai spus el.

Inapoi la arhiva noutaților