[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase: „De ce nu am lua ca o strategie comună să-i surprindem printr-o decizie a noastră?”
30 Septembrie

Multă lume este sceptică că vom veni cu un candidat comun, dar avem angajament şi vom veni cu un candidat comun. Suntem oamenii cuvântului. De ce nu am lua ca o strategie comună, să-i surprindem printr-o decizie a noastră? Declaraţia a fost făcută de Andrei Năstase, liderul PPDA, candidat la funcţia de Preşedinte al RM, în cadrul unei emisiuni la TV7, transmite CURENTUL.

Andrei Năstase susţine că „este nevoie să scoatem cel puţin o instituţie din captivitate”. „După 25 ani de batjocoră avem nevoie de un Preşedinte a poporului, dar nu al huntei. Avem nevoie de un Preşedinte care să aibă curaj”, a declarat el.

La rîndul său, Maia Sandu, liderul PAS, candidat la Preşedinţia RM, a declarat, în cadrul emisiunii, că „Republica Moldova are nevoie de un Preşedinte inteligent, integru”. „Cu toţii ne-am dorit cu totul o altă societate, când am mers în PMAN şi ne-am declarat independenţa. Din păcate au fost politicieni corupţi, laşi”, a declarat ea.

Andrei Năstase a spus că, la identificarea candidatului unic, se va ţine cont şi de ponderea în sondaje. „Şi am apelat şi la un grup de specialişti de peste hotare care pot discerne ce e bine şi ce e rău să facem. Analişti politici, oameni care cunosc domeniul. Cred că după primul sondaj ne putem aşeza la masă ca să vedem pe cine desemnăm. Trebuie să ieşim cu o decizie comună, asumată şi matură. Sondajul este o chestie bună, dar trebuie să ţinem cont şi de chestiile care apar”, a declarat el.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților