[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase: Cei care se fac vinovați de linșajul mediatic la adresa mea, într-o bună zi vor sta în fața unui procuror european și liber
31 Iulie

Președintele Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, a venit cu o replică în privința mesajelor denigratoare a unor pliante distribuite ieri în fața Parlamentului, în timp ce se desfășura protestul împotriva sistemului electoral mixt, transmite CURENTUL.

Liderul PPDA a menționat că, acel care a organizat aceste acțiuni nu mai știe cum să lovească în cel care a spus că el „este marele rău”.

„Acolo unde trebuia să fie scena s-a instalat un banner cu conținut denigrator în adresa mea. Pe toată artera au fost răspândite pliante cu mesaje denigratoare în adresa mea și a Maiei Sandu. Cineva mi-a spus că au fost instalate boxe cu aceleași mesaje denigratoare. Toate aceste lucruri se întâmplă la indicația unui singur om – Plahotniuc. Toate pliantele au fost strânse de oameni și aruncate la gunoi. Poliția a fost sesizată.

Văzând că nu mai poate să mă înfrunte, acesta a instalat camere video în casa mea, microfoane la birou, mi-au interceptat poșta electronică, au analizat activitatea mea de până acum. Așa nu se mai poate.

Marele meu păcat a fost că transpir, îmi asum această crimă, iar cei care se fac vinovați de linșajul mediatic la adresa mea, într-o bună zi vor sta în fața unui procuror european și liber”, a spus Andrei Năstase.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților