[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase: Aveam nevoie de încă 2-3 luni de zile la MAI și am fi avut astăzi încătușați mai mulți sau poate că erau tot așa fugari prin străinătăți
5 Mai

Liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, afirmă că dosarele depuse la Procuratură în perioada cât era ministru de Interne mergeau calificat și corect, transmite CURENTUL.

Despre aceasta, Andrei Năstase, a vorbit în cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă.

Europa Liberă: Dvs. ați vorbit despre scheme. Justiția nu a probat nicio schemă, Dvs. ați mers la procuratură, ați depus mai multe mărturii. Care e soarta acestor mărturii?

„Am avut dosare care, iată, au ajuns în instanță de judecată, un exemplu este dosarul cetățenilor turci. Dosarul pentru uzurparea puterii în stat este mult mai complex și sper că nu va fi tras pe linie moartă; dosarele cu duble entități, intentate iarăși de Ministerul de Interne și de SPIA, Serviciul pentru Protecție Internă și Anticorupție al Ministerului de Interne, deci lucrurile pe care le-am făcut la Ministerul de Interne trebuiau să continue, era nevoie de încă două-trei luni de zile și am fi avut astăzi încătușați mai mulți sau poate că erau tot așa fugari prin străinătăți. Iată că, în lipsa mea la Ministerul de Interne, în lipsa unei guvernări corecte, democratice, reformatoare, bandiții se întorc acasă, se întoarce Țuțu, se întorc Andronachii, se întorc Iaralovii…”, a spus Andrei Năstase.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților