[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase: Aproape 80%, din cetățeni cred că alegerile vor fi fraudate
26 Iulie

Andrei Năstase, pretendent la funcția de șef al statului, în cadrul unui live pe Facebook, a vorbit despre „în ce țară trăim și cum vrem să fie”. Fostul ministru a subliniat că trebuie să se guverneze altfel, pentru oameni, și acest lucru e posibil, informează CURENTUL. 

Politicianul a comentat rezultatele sondajului publicat de ieri și a spus că, din păcate, cifre importante de acolo au fost trecute cu vederea de cei de la guvernare.

„78%, aproape 80%, din cetățeni cred că alegerile vor fi fraudate, 56% că presa e controlată politic, aproape 70% că situația în justiție e mai rea sau la fel ca în vremea oligarhilor.

Iar eu Vă spun că trebuie și se poate altfel. Cu competență, cu curaj, cu dăruire de sine și cu dragoste de țară. Se poate guverna pentru oameni, pentru familiile lor și pentru Moldova în primul rând!”, a subliniat el.

Andrei Năstase a mai declarat că informațiile date trebuie să ajungă la ambasadori, la partenerii externi, care au posibilitatea și trebuie să intervină la stoparea derapajelor admise de guvernare.

Inapoi la arhiva noutaților