[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase: Am venit cu fetele mele, din dragoste de țară, din dragoste de ele, am votat schimbarea în bine a lucrurilor din RM
24 Februarie

Co-președintele Blocului electoral ACUM, Andrei Năstase, candidat în circumscripția nr. 33 la parlamentare și-a exercitat dreptul la vot, împreună cu soția sa, având-o alături și pe fiica lor, Anna-Elizabeth, informează CURENTUL.

Andrei Năstase a declarat că a votat pentru schimbare.

„Pentru schimbarea în bine a lucrurilor în RM. Este momentul adevărului, după 10 ani de zile în care am stat în întuneric, am trăit în minciună, iată că astăzi a venit și momentul adevărului. Am venit să votez pentru o viață mai bună în țară la noi, pentru dreptate, pentru legi drepte. Am venit să votez cu dragoste pentru semenii mei, de apropiații mei, de oamenii acestei țări, cu dragoste pentru țara noastră, dar care a avut nenorocul de-a lungul timpului să aibă la guvernare niște oameni mici, fără caracter. Avem nevoie de schimbare și am încrederea că împreună cu colegii mei, vom face schimbarea. Avem nevoie de o majoritate și îndemn toată lumea, ieșiți la vot. Luați-vă de mâna soțiile, iubitele, surorile, frații, copii, mergeți la vot. Votați cu dragoste de voi, de Moldova. Să ieșim la vot, să ne facem dreptate. Îndemn toată lumea să nu ia cele 2 buletine pentru referendum, pentru că nu sunt decât o farsă. Este o bătaie de joc pentru această țară, sunt niște lucruri populiste, anti-constituționale, anti-europene. Schimbarea se face pe cele două buletine – circumscripția națională și cea uninominală”, a precizat Năstase.

Andrei Năstase a venit la secția de vot cu soția sa și fiica. „Din păcate, băieții sunt în străinătate. Va veni și clipa când vom fi cu toți această țară, împreună cu familiile noastre. Am venit cu fetele mele, din dragoste de țară, din dragoste de ele, am votat schimbarea în bine a lucrurilor din RM”, a mai spus Năstase.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților