[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase a pus punctele pe „i” privind participarea sa la dezbaterile electorale
25 Mai

Candidatul Platformei Demnitate și Adevăr la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Andrei Năstase, a desfășurat astăzi o conferință de presă, la Pretura sectorului Buiucani, după o întrevedere cu alegătorii, informează CURENTUL.

Năstase a declarat că „în spațiul public a început o mare manipulare”.

„E vorba de o noua intoxicare a cetățenilor, inducere în eroare. Această campanie în disperare a fost inițiată chiar de contracandidat. Mă refer la aceea că se spune că nu accept dezbaterile electorale. Am acceptat și voi participa la dezbaterile electorale organizate în conformitate cu legea. Până în momentul de față am primit și am acceptat participarea la dezbaterile de la ProTV și TV8 de săptămâna viitoare. Aștept o invitație și de la Moldova 1. Să vedem dacă nu coincid cu datele și orele la care le-am programat deja la celelalte două posturi, dar dacă vor coincide, credeți-mă, în echipa mea avem oameni buni, integri, profesioniști. Vom merge ori de câte ori o să ceară legea, regulamentul și bunul simț. Oamenii noștri nu vor duce lipsă de dezbateri electorale. Teamă îmi este ca aceste dezbateri vor fi transformate într-un circ”, a precizat Năstase.

La eveniment a venit și contracandidatul său la funcția de Primar, Ion Ceban. Andrei Năstase a declarat că a chemat presa, dar nu și pe contracandidatul său.

La rândul său, socialistul Ion Ceban a precizat că a venit pentru a-l întreba dacă va veni la dezbateri. „Am venit să-l întreb pe Andrei dacă vine la dezbateri. Slavă Domnului că a zis că săptămâna viitoare vine la dezbateri. Eu am venit singur, nu am venit cu bodyguarzi”, a adăugat Ceban.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților