[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Năstase a depus un nou denunț la PG: „Este cât se poate de urgent”
23 Ianuarie

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a depus, astăzi, la Procuratura Generală un denunț penal, prin care cere Procurorului General urmărirea penală a președintelui Dodon sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de corupție și îmbogățire ilicită, informează CURENTUL.

În cadrul unui briefing de presă, Andrei Năstase a declarat că, într-o perioadă scurtă de timp, au acumulat mai multe semnături pe acest denunț.

„Acest denunț l-am făcut ca și continuitate a demersurilor mele permanente de investigare a funcționarilor, indiferent de ce culoare politică sunt, din această țară, fie este vorba de procurori, judecători, politicieni, miniștri, deputați, să fie investigați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de corupție și de îmbogățire ilicită. Inițial m-am gândit să-l depun personal, apoi, la insistența colegilor și a simpatizanților, am decis să-l facem comun. Am strâns semnături și-l depunem la PG. O facem cât se poate de urgent, în strictă conformitate cu legislația”, a precizat Năstase.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților