[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrei Jicol a fost decorat cu medalia „Pentru utilitate în domeniul comunicațiilor de marketing”
20 Octombrie

Antreprenorul din Moldova Andrei Jicol a fost decorat cu medalia „Pentru utilitate în domeniul comunicațiilor de marketing”, transmite CURENTUL.

El este directorul agenţiei de publicitate «TRENDSETER», membru al Asociației Agențiilor de Publicitate.

Ceremonia de decernare a medaliilor de onoare din partea Consiliului Interstatal pentru Politica Antimonopol (ICAP), a avut loc săptămâna trecută la Sankt Petersburg, în timpul unei reuniuni a Consiliului Coordonator pentru publicitate.

Medalia menţionată este un premiu onorific sponsorizat de ICAP, acordat pentru realizări în domeniul comunicațiilor de marketing, are un impact pozitiv atât asupra dezvoltării pieței, și, în general, asupra societăţii și statului. Medalia se acordă, de asemenea, pentru realizări în promovarea valorilor umane, contribuind la dezvoltarea cooperării umanitare și crearea unui spațiu comun de informare între state.

Medalia este de aur şi are un caracter personal. Ea se acordă pentru proiecte concrete şi, în general pentru merite deosebite în anumite profesii care au legătură cu domeniul de aplicare al comunicării în sfera marketingului.

Agenția «TRENDSETER» este una dintre cele mai mari companii din Moldova care oferă servicii în domeniul publicităţii outdoor şi indore.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților