[ X ]
[ X ]
[ X ]
Anatol Șalaru: „Astăzi am demisionat din calitatea de membru al PL”
9 Ianuarie

Ex-ministrul Apărării, Anatol Șalaru, și-a dat astăzi demisia din calitatea de membru al Partidului Liberal (PL). Despre aceasta el a comunicat pe o rețea de socializare, informează CURENTUL.

Șalaru a spus că a fost o decizie destul de grea. „Astăzi am demisionat din calitatea de membru al PL, partid pe care l-am fondat în urmă cu 24 de ani. A fost o decizie extrem de grea, dar absolut necesară”, a declarat ex-ministrul.

Anatol Șalaru a precizat că motivele care au stat la baza acestei decizii sunt multiple și în general cunoscute, atât de membrii Partidului Liberal, cât și de ceilalți. „Transformarea Partidului Liberal într-un SRL administrat după bunul plac al lui Mihai Ghimpu, ducerea în derizoriu și compromiterea idealurilor naționale, jocul duplicitar facut la alegerile prezidențiale, refuzul de a accepta reformarea și deschiderea partidului către oameni noi, doar pentru a-și putea păstra fotoliul de președinte, sunt câteva din motivele ce au stat la baza deciziei mele”, a menționat el.

Ex-ministrul mai afirmă că, lupta pentru idealul național al tuturor românilor trebuie sa continue. „Unirea se face nu se dezbate. Deci, sa o facem!”, a precizat Șalaru.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților