[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ana Guțu: „Rămânerea în urmă a R. Moldova, din punct de vedere informațional și tehnologic, aduce prejudicii proceselor democratice”
29 Ianuarie

Vicepreședintele Partidului Unității Naționale (PUN), Ana Guțu, numită recent în funcția de secretar de stat al Departamentului pentru relația cu R. Moldova, spune că „amânarea trecerii la televiziunea digitală în Republica Moldova este un artificiu al guvernării actuale, care mizează pe propaganda instrumentată la televiziunile PSRM”, transmite CURENTUL.

Ana Guțu menționează, pe o rețea de socializare că rămânerea în urmă a R. Moldova la capitolul informațional și tehnologic, aduce prejudicii grave proceselor democratice.

„Această propagandă se manifestă prin aparițiile zilnice, cu treabă și fără treabă, ale lui Dodon pe ecranele TV din casele cetățenilor. Deci, Dodon este favorizat necondiționat în an electoral. Rămânerea în urmă a Republicii Moldova,din punct de vedere informațional și tehnologic, în raport cu statele civilizate, aduce prejudicii grave proceselor democratice”, scrie Ana Guțu.

Amintim că începând cu 1 martie 2020, Republica Moldova trebuie să renunțe la semnalul analogic și să treacă la semnalul digital.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților