[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ana Cernicova s-a tratat de COVID-19: Toată familia a fost infectată. La Amelia a fost cel mai ușor
9 Octombrie

Soprana Ana Cernicova şi fiica sa Amelia Uzun, în luna iunie s-au infectat cu noul virus – COVID-19, dar a fost în formă uşoară şi au trecut cu brio peste aceasta, transmite CURENTUL.

„Da, la toată familia noastră. Prin luna iunie, noi am avut cu toată familia coronavirus, dar a fost într-o formă uşoară. Am stat cuminţei, izolaţi şi ne-am lecuit” – a spus Ana, în emisiunea „O Seară Perfectă”.

De asemenea, Ana mai spune că, cel mai uşor a fost la fiica sa, Amelia, pentru că a avut doar o zi febră şi după aia – nimic, în schimb ea a pierdut mirosul.

„Aproape două săptămâni nu am avut miros şi eram cea mai fericită, pentru că eu sunt foarte sensibilă la mirosuri, exagerat de sensibilă. Da, eram sleită de puteri, nu aveam forţe, dar faptul că nu simţeam nimic – m-a bucurat”, mai spune ea.

Totodată, soprana, pentru sursa menţionată, a dezvăluit că, atunci când a aflat rezultatul pozitiv la virus, era pregătită, dar şi că nu doar ea cu fiica sa s-au infectat, dar şi părinţii. „Înainte să aflu rezultatul, mi-am dat seama că este virus şi starea asta de panică nu ajută, chiar invers poate să agraveze. Noi am luat-o pozitiv, pentru că eram cu toată familia, eram împreună, uniţi, ne ajutam unul pe altul – eu, fetiţa, mama şi tata” – a conchis soprana.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților