[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alți trei noi miniștri prezentați colectivelor de către Premierul Ion Chicu
15 Noiembrie

Premierul Ion Chicu i-a prezentat echipelor pe miniștrii Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju, cel al Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici, și pe cel al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, transmite CURENTUL.

Șeful executivului și-a exprimat convingerea că experiența profesională și managerială a Vioricăi Dumbrăveanu va contribui la elaborarea și promovarea celor mai bune reforme în domeniul sănătății, muncii și protecției sociale.

dumbraveanu

De asemenea, Premierul i-a urat succese în activitate ministrului Educației, Culturii și Cercetării, iar, la rândul său, Corneliu Popovici a mulțumit pentru încrederea acordată, subliniind că toate eforturile echipei ministeriale trebuie să fie conjugate pentru realizarea unor politici eficiente în domeniile educației, culturii, cercetării, tineretului și sportului.

img_3544

Ion Chicu l-a felicitat și pe Ion Perju, cu ocazia numirii în funcție și a specificat că agricultura rămâne a fi un sector prioritar pentru economie și țară. Iar noul ministru a mulțumit Premierului pentru încrederea acordată și a menționat că are în continuare de îndeplinit multe sarcini și întreg ministerul va munci ca acest mediu să fie benefic atât pentru producătorii autohtoni, cât și pentru investitorii străini.

IMG_8386red

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților