[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Alternosfera” va desfășura un concert la Chișinău. Detalii
3 Iunie

„Alternosfera” – una dintre cele mai cunoscute și apreciate trupe rock din Republica Moldova, va desfășura pe 12 iunie un concert la Chișinău, informează CURENTUL.

După o lungă perioadă de așteptare, formația revine cu un eveniment în aer liber, care va avea loc în parcul „La Izvor”, pe Arena de Fotbal pe Plajă.

Biletele pot fi procurate pe iticket.md, prețul lor variind între 300 și 600 lei.
Menționăm că „Alternosfera” este o formație de rock alternativ, din Republica Moldova, fondată la 13 decembrie 1998, activă în prezent, a cărei componență îi cuprinde pe Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoară – chitară, clape și Eugen Berdea – tobe.
Trupa a fost fondată de doi prieteni liceeni, dar pe parcursul anilor, formația și-a schimbat componența, având în prezent doar două persoane din formula inițială, Marcel și Marin. În primii ani de existență, formația își căuta tematica și stilul, dar totodată experimenta cu diverse instrumente, acumulând experiență și înregistrând primele demo-uri.

Primul concert al trupei a avut loc pe 23 noiembrie 1999, în Chișinău.
Alternosfera practică un metal alternativ melodic, cu clapa care „duce” toată melodia. Versurile lor sunt de cele mai multe ori de dragoste, având însă și conotații sociale sau politice.

Doina Buruiană

Inapoi la arhiva noutaților