[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alte trei localuri de noapte au nimerit în vizorul Poliţiei Capitalei!
15 August

Ofiţerii de investigare a fraudelor economice din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au descins verificări specializate în alte trei localuri dintr-un centru comercial din Capitală, transmite CURENTUL.

Scopul activităţilor demarate au ca scop prevenirea infracţiunilor patrimoniale, asigurarea ordinei publice, precum şi respectarea drepturilor consumatorilor.

Astfel, la solicitările legale ale poliţiştilor de a prezenta toate actele obligatorii ce permit desfăşurarea activităţilor, factorii de decizie se încurcau în declaraţii. Urmare a verificărilor desfăşurate s-a depistat deficite de surse băneşti în aparatele de casă şi control, încălcarea regulilor de întocmire a meniurilor, persoane angajate în câmpul muncii în lipsa contractelor de muncă, precum şi lipsa documentelor de provenienţă a mărfurile expuse spre vânzare.

Materialul probatoriu acumulat de către forţele de ordine urmează a fi examinat conform legii, iar administratorii riscă amenzi în mărime de până la 15 000 lei. Totodată vor fi sesizaţi Inspectoratul Fiscal de Stat, Agenţia pentru protecţia consumatorului şi alte instituţii competente în domeniul alimentaţiei publice, pentru luare de atitudine conform legii.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților