[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alte două instituții medicale au fost reparate din fondul CNAM
15 Septembrie

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină (CNAM) au monitorizat recent proiectele investiţionale implementate în anul 2018 de alte două instituții medicale. Este vorba de Centrul de Sănătate (CS) Moscovei și Oficiul Medicilor de Familie (OMF) Alexandru Ioan Cuza din raionul Cahul, transmite CURENTUL.

Pentru lucrările de reparație a CS Moscovei , CNAM a alocat în anul sus-menţionat cca 350 de mii de lei din fondul de dezvoltare şi modernizare a prestatorilor publici de servicii medicale.

Cel de-al doilea proiect monitorizat se referă la renovarea clădirii OMF Alexandru Ioan Cuza din componența CS Găvănoasa, pentru renovarea căruia CNAM a transferat 550 de mii de lei.

Lucrările de renovare a celor două instituții medicale au constat în: înlocuirea pardoselii, demolarea pereților, tencuirea și vopsirea pereților în interior, instalarea scărilor la intrare, a geamurilor și ușilor, a tavanelor suspendate, montarea corpurilor de iluminat, a întrerupătoarelor și prizelor, lavoarelor ș.a.

În procesul monitorizării celor două proiecte, echipa de evaluare a constatat că obiectivul general al acestora a fost atins, şi anume finisarea lucrărilor de construcţie a clădirilor, crearea unui mediu sigur şi confortabil pentru pacienţi şi a unor condiţii favorabile de muncă pentru personalul medical.

CS-2

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților