[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alt deputat pleacă din PDM
8 Mai

După ce astăzi și-au anunțat plecarea din Partidul Democrat din Moldova (PDM) Vladimir Vitiuc, Violeta Ivanov, Oleg Sîrbu, și Elena Bacalu a comunicat că se retrage din partid, informează CURENTUL.

„Am luat act de Apelul lansat de fostul coleg și liderul echipei Pro Moldova, Andrian Candu, cu privire la consolidarea opoziției parlamentare pe o platformă unică de solidaritate națională. Consider că este o inițiativă salutabilă în contextul crizei prin care trece Republica Moldova, în mid special, sistemul de sănătate. Este imperios necesar de a ne conjuga eforturile pentru binele societății”, scrie Bacalu, pe Facebook.

Prin urmare, ea mai adaugă: „Din păcate, împreună cu echipa PDM aceste deziderate deja nu mai sunt posibil de realizat. Prea multe ezitări și dezamăgiri”.

„Am citi și mesajele de “adio” ale unor colegi, m-am regăsit în ele și am conștientizat că vreau și eu sa trăiesc aceleași sentimente de independență și libertate în luarea deciziilor, precum și să fiu auzită, iar prin vocea mea sa fie auziți cetățenii, care m-au votat, pentru a le reprezenta interesele în Legislativ. Am văzut și reacția altor colegi, una „necomentabilă”. O nouă lecție neînsușită! Astfel, declar că începând cu ziua de astăzi părăsesc majoritatea parlamentară, fracțiunea și Partidul Democrat din Moldova”, adaugă Bacalu.

În acest fel, deputata susține: „În vederea soluționării în comun a sarcinilor trasate ader la grupul Pro Moldova din Parlament și la platforma de unitate și solidaritate”.

Mihaela Conovali

96167177_2692172114355047_7798010955547279360_n

Inapoi la arhiva noutaților