[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alina Zotea: „Orice fel de propagandă trebuie să înceteze, fie ea ruseasca sau moldovenească!”
13 Iunie

Deputatul liberal Alina Zotea susține că propaganda nu va înceta, până nu vor dispărea, inclusiv, televiziunile de partid, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Alina Zotea a declarat că proiectul cu privire la propaganda rusească a fost discutat încă de pe vremea când PL era la guvernare.

„Nu e necesar să demonstrăm că PL a fost și este unicul partid care a luptat încă de la început împotriva politicii de agresiune a Federației Ruse. Orice fel de propagandă trebuie să înceteze, fie ea ruseasca sau moldovenească! De altfel, dacă atât de mare e lupta precum pare, să-mi spună cineva ce instituție media a fost sancționată pentru minciunile și dezinformările apărute în spațiul public?”, a punctat Zotea.

Amintim că, astăzi, Partidul Democrat din Moldova (PDM) a anunțat despre o nouă inițiativă legislativă privind securizarea spațiului informațional. Noul proiect de lege va include eliminarea emisiunilor informative ce fac propagandă cu informații din alte state și le retransmit la noi în țară.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților