[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alexandru Slusari: „Accidentul de ieri e unul foarte suspect”
6 Aprilie

Vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, susține că accidentul de ieri, de la Bălți, cu implicarea mașinii cu care circulă Andrei Năstase, este unul foarte suspect, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Alexandru Slusari a povestit cum s-a întâmplat totul.

„La orele 11.55, la intrarea în Bălți, în fața automobilului cu care de obicei circula Andrei Năstase, dar în care de data asta mă aflam eu împreună cu conducătorul auto, brusc și subit, din urma unui troleibuz a ieșit un automobil vechi de model Dacia Logan. A făcut acest lucru când noi eram la o distanță foarte mică, astfel încât era imposibil să evităm impactul. Am mers cu viteza regulamentară și cu centurile cuplate, lucru care a permis să evităm consecințele mai grave ale loviturii celor două autoturisme. Conducătorul automobilului cu care noi ne-am tamponat categoric nu recunoștea vina și a venit cu versiunea absolut halucinată precum că noi am fi mers pe contrasens. Poliția a venit foarte târziu și se comporta foarte straniu, chemând de câteva ori pe șoferul respectiv la discuții private. În foarte scurt timp, pozele de la accident au nimerit la presa, mai întâi la un portal, proprietarul căruia, a decis să slujească guvernarea în schimbul libertății fratelui său arestat la comanda CNA”, a precizat Slusari.

Totodată, el a spus că ar fi putut trece cu ușurință peste acest accident, întrucât au rămas cu toții întregi, cu mici comoții. „Doar că colegul meu îmi spune că în dimineața zilei, Andrei Năstase a anunțat public într-o postare live că merge la Bălți cu echipa în vederea sprijinirii candidatului Platformei DA în funcția de primar al municipiului. Toți „prietenii” noștri cunosc foarte bine automobilul cu care merge Andrei. Dar astăzi așa s-a întâmplat că în ultimul moment dânsul a decis să plece cu alt autoturism, însoțit de alți colegi. Nu știu ce să cred. Cineva a intenționat să provoace un accident rutier periculos pentru viața lui Andrei Năstase ? Sau cineva a vrut să-l implice într-un astfel de accident ? Oare am trecut noi în faza politică, la care oponenții regimului, ieșind dimineață din casa, nu pot fi siguri dacă se vor întoarce seara? Sper foarte mult că întreagă societate și partenerii noștri externi vor monitoriza cu atenție sporită atât mersul anchetei pe acest caz, cât și securitatea ulterioară a liderilor opoziției reale. Iar noi nu cedăm. Vom fi în continuare alături de Oameni, oriunde ar fi”, a mai spus Slusari.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților