[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alexandru şi Olga Manciu – studenți în Marea Britanie! „Mi-am ales în sfârşit calea în viaţă, mi-am ales profesia pe care mi-am dorit-o”
7 Octombrie

Alexandru şi Olga Manciu sunt stabiliţi cu traiul în Marea Britanie, la Londra, iar acolo ambii sunt studenţi din nou, transmite CURENTUL.

„Mai nou, sunt student. Mi-am ales în sfârşit calea în viaţă, cred eu, mi-am ales profesia pe care mi-am dorit-o de mult. Aici am venit şi mi s-au deschis uşile şi am intrat la universitate, la una dintre cele mai bune. Sunt în Advertising and Digital Marketing Communications” – a spus Olga, în emisiunea „O seară Perfectă”.

Pentru că nu cunoaşte bine limba engleză, spune că i-a fost greu, dar pe parcurs situația se îmbunătăţeşte.

„A fost mai greu de la început, dar pe parcurs, pentru că avem parte de foarte multă comunicare, lectură în limba engleză ceea ce eu n-am făcut până acum în mod normal niciodată. Lucrurile se îmbunătăţesc pe zi ce trece” – mai spune ea.

„Eu sunt cea mai mare de vârstă în facultatea mea, probabil sunt de-o vârstă cu profesorii noştri” – a adăugat Olga.

Alexandru, la fel, a intrat la o universitate, dar din domeniul muzicii. „Alex, apropos, tot este student, noi toţi, toată familia am intrat la învăţătură. El tot a decis să-şi îndeplinească un vis, să intre la universitate, la o facultate care în Moldova nu este. Aici a intrat într-o facultate unde învaţă muzica, producţia muzicii, cum se face designul muzicii şi multe alte detalii de la care el primeşte maxima satisfacţie” – dezvăluie Olga.

„Paralel, el lucrează în unele dintre cele mai bune hotele, este un simplu lucrător, în zona SPA, dar cred că nu este pe mult timp, pentru că învăţătura – volumul aici este măricel”, a conchis ea, pentru sursa menţionată.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților