[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alexandru Jizdan despre discursul Maiei Sandu la 100 de zile de mandat: „Corabie, șobolani, butoaie cu vin…nimeni nu a înțeles nimic”
24 Septembrie

Secretarul general al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Alexandru Jizdan, deputat, ex-ministru al Afacerilor Interne, consideră că discursul Premierului Maia Sandu la 100 de zile de mandat a fost prea romantic și a avut scopul de a sustrage atenția de la problemele reale. Despre aceasta el a vorbit în cadrul emisiunii Atitudini de la postul de Radio Sputnik.

„A vorbit despre o corabie, șobolani, butoaie cu vin, un discurs romantic, din care oamenii nu au înțeles nimic. S-au folosit termeni macroeconomici și nici un cuvânt despre starea economiei, pensii, salarii. Probabil acesta a și fost scopul, de a sustrage atenția”, a precizat el.

Jizdan a mai spus că Guvernul Sandu nu este pregătit să facă față problemelor.

„Când stai cu poama culeasă și nu ai unde o vinde, iar ministra Agriculturii propune să se facă must care să fie dat la copii, e clar care este calitatea acestui demnitar. Atunci când am văzut cu a reacționat Guvernul la tragedia din Otaci am înțeles că este unul slab, care nu va face față problemelor”, a spus democratul.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților