[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alexandru Epureanu: Avem șanse bune, dar să nu subestimăm adversarii noștri
12 Februarie

Naționala Moldovei și-a aflat adversarii în competiția Liga Națiunilor, ediția 2024/2025. Echipa noastră va evolua în Grupa D2, alături de reprezentativele similare din Malta și Andorra. Despre perspectivele și șansele selecționatei antrenate de Serghei Cleșcenco în această campanie a vorbit fostul fostul căpitan al „Tricolorilor”, Alexandru Epureanu, jucătorul cu cele mai multe selecții la reprezentativa Moldovei, 100.

„Consider că echipa noastră a nimerit într-o grupă destul de echilibrată, dar cu mari șanse de a se califica în Liga C. Băieții antrenați de Serghei Cleșcenco au demonstrat că pot face față reprezentativelor care au un parcurs mai experimentat în ceea ce privește participarea la turneele finale. Cel mai important lucru este ca să nu fie subestimată nici o echipă cu care se vor confrunta în această competiție. Eu știu că toți fanii echipei noastre așteaptă victorii și numai victorii și acest lucru este posibil dacă jucătorii vor crede în propriile puteri și vor lăsa pe teren tot ce e mai bun. Baftă băieților și spor la muncă!”, a declarat fostul căpitan al echipei Naționale, Alexandru Epureanu.

Moldova se poate califica direct în Liga C dacă va ocupa prima poziție în grupa D2 sau dacă se va clasa pe locul 2, iar apoi va dispune de barajul cu ultima clasată din una dintre grupele Ligii C.

 

Inapoi la arhiva noutaților