[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alexandru Barbăroșie: „Voi duce la bun sfârșit proiectele începute în raionul Anenii Noi”
14 Aprilie

Ex-deputatul Alexandru Barbăroșie a comunicat, pe o rețea de socializare, că de astăzi a revenit în fruntea raionului Anenii Noi, informează CURENTUL.

Alexandru Barbăroșie a menționat că a fost o extraordinară onoare să fie validat recent de Curtea Constituțională în funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

„Am primit această decizie cu emoție, dar și cu multă responsabilitate, înțelegând exact care sunt așteptările cetățenilor și a formațiunii care m-a propus pentru această funcție. În același timp, validarea mea în calitate de deputat m-a pus în fața unei decizii extrem de dificile – aceea de a accepta funcția din Parlament sau de a continua munca alături de colegii mei, pentru dezvoltarea raionului Anenii Noi.

Folosindu-mă de dreptul conferit prin lege de a opta în timp de o luna pentru una dintre cele doua funcții, am decis sa rămân alături de cetățenii din Raionul Anenii Noi, dar și de echipa locală din consiliul raional, cu care avem o frumoasa colaborare”, a scris ex-deputatul.

Alexandru Barbăroșie a spus că a cântărit decisiv dorința de a-și respecta promisiunile și angajamentele făcute în fata oamenilor. „Am considerat ca este de datoria mea să-mi duc până la capăt mandatul încredințat de cetățeni, în fruntea raionului Anenii Noi. Îmi propun ca din aceasta funcție să duc la bun sfârșit proiectele începute și să inițiez altele noi, pentru creșterea nivelului de trai al oamenilor și pentru dezvoltarea raionului nostru”, a mai scris Barbăroșie.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților