[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alexandr Slusari a arătat ce salariu are de la Energocom: Se tot îndrugă inepții despre milioanele mele
20 Iulie

Membrul Consiliului de Supraveghere al Energocon, Alexandr Slusari, a făcut unele precizări cu privire la salariul său primit, informează CURENTUL. 

Salariul lunar este de 4 mii lei.

„Tot aud că unii experți și deputați nu au hodină din cauza salariul meu de la Energocom și tot îndrugă inepții despre milioanele mele.

Pentru liniștea acestor indivizi și în scopul menținerii spiritului de transparență, la care am ținut foarte mult toata viața, public aceasta informația despre remunerarea mea în calitate de membru Consiliului de administrare a SA Energocom.

Din căte vedeți, salariul meu lunar este 4000 lei brut. La card primesc 3200 lei. Lei, tovarăși Bogdan Țîrdea ! Nu dolari sau euro, cum sunt deprinși „scriitorii” lui Dodon și Șor.

Nu pentru bani am acceptat aceasta funcția. Vreau să pun umărul pentru asigurarea securității energetice a Republicii Moldova și la maximum să fac transparentă activitatea Energocomului. La aceasta întreprindere lucrează mulți profesioniști și nu este vina lor că imaginea entității a suferit în perioada , cănd sectorul energetic a fost controlat de oarecare Andrei Spânu”, spune Slusari.

Inapoi la arhiva noutaților