[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alexandr Nesterovschi: „Locuitorii circumscripției nr. 10 au făcut alegerea corectă!”
26 Februarie

Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția nr. 10, Alexandr Nesterovschi, a câștigat mandatul cu 33,54%, ceea ce reprezintă votul a 9 498 cetățeni, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Alexandr Nesterovschi a mulțumit echipei sale și fiecărui cetățean care și-a dat votul pentru candidatura sa.

„Felicitări, dragi prieteni! În primul rând, vreau să le mulțumesc tuturor pentru susținere. Locuitorii circumscripției nr. 10 au făcut alegerea corectă! În același timp, vreau să menționez că în această circumscripție a fost făcut un lucru colosal, noi am intrat în casele fiecărui cetățean, am vorbit cu aproape toți alegătorii.

Mulțumesc echipei mele, mulțumesc tineretului și activiștilor PSRM, care dis-de-dimineață până seara târziu au lucrat pentru această victorie. Indiferent de murdăriile și minciunile care se vărsau asupra mea și a colegilor mei, am convins alegătorii să voteze pentru echipa noastră. De mâine vom începe lucrul asupra realizării planurilor noastre! Felicitări încă odată!”, a scris Alexandr Nesterovschi.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților