[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alegerile locale și parlamentare noi – monitorizate de autorități privind respectarea ordinii publice
17 Octombrie

Au fost convocați în ședință reprezentanții Centrului de Coordonare al Centrului Național de Coordonare Integrată a Acțiunilor de Ordine Publică, transmite CURENTUL.

La ședință a participat Secretarul general al Guvernului, Andrei Spînu, Secretarul de Stat, Ianuș Erhan, reprezentanții autorităților administrative și instituțiilor din subordinea MAI, precum și reprezentanții autorităților publice centrale de specialitate.

În cadrul ședinței au fost stabilite sarcinile ce urmează a fi realizate de către Centrul de Coordonare, la 20 octombrie 2019, în vederea asigurării nivelului adecvat de reacționare la evenimentele care pot genera apariția situațiilor de criză în domeniul ordinii publice, în legătură cu alegerile locale generale și alegerile parlamentare noi.

Secretarul general al Guvernului a menționat că procesul electoral este prioritatea primordială pentru Guvernul Republicii Moldova.

Autoritățile administrative și instituțiile din subordinea Ministerul Afacerilor Interne de comun cu autoritățile statului vor activa conform atribuțiilor funcționale, asigurând ordinea publică în strictă conformitate cu prevederile legii.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților