[ X ]
[ X ]
Alege crema regenerantă de noapte „Viorica Vie” pentru un ten impecabil!
25 Februarie

Este limpede faptul că pielea niciodată nu se odihnește, având doar scurte pauze în funcționare, datorate metabolismului. Iată de ce în îngrijirea tenului nu ne putem limita doar la ritualul de dimineață. Este momentul să discutăm despre beneficiile unui produs inovator: crema regenerantă de noapte din gama Viorica Vie. De ce trebuie să o testezi, care sunt beneficiile și cum îți salvează pielea de unele probleme stringente – află din acest articol.

Crema regenerantă de noapte un aliat al frumuseții tale

Crema regenerantă de noapte Viorica Vie are o componență specifică, orientată spre acoperirea necesităților pielii în timpul nopții, având la bază o concentrație sporită de ingrediente naturale. Acestea stimulează producția de colagen și elastină, menținând fermitatea și elasticitatea tenului” – afirmă dermatologul companiei „Viorica Cosmetic”, Corina Pocnea.

5

Rezultă, astfel, că avem în față un produs centrat pe păstrarea intactă a tinereții pielii. Crema regenerantă de noapte este concepută din trei elemente de bază:

 • Viephenol™, un complex de antioxidanți care asigură protecția pielii și stimulează regenerarea celulelor epidermei.
 • Squalan – stimulează refacerea celulară.
 • Untul de shea – un produs vegetal, care emoliază și hrănește intensiv.

Prin urmare, acest produs este destinat tenului afectat de primele semne de îmbătrânire și care are nevoie de regenerarea celulelor pielii.

V I O R I C A (26 )(1)

Beneficiile cremei regenerante de noapte Viorica Vie

Crema de noapte din gama „Viorica Vie” se potrivește pentru uz zilnic, având toate componentele necesare pentru o hidratare corectă. Totodată, aceasta asigură complexul de antioxidanți necesari pentru prevenirea îmbătrânirii pielii. Mai mult chiar, o cremă aleasă corespunzător pentru ritualul de seară este soluția eficientă pentru a înlătura semnele de oxidare a tenului, dar și pentru a stimula producția de colagen și elastan (elemente vitale pentru tinerețea și fermitatea epidermei).

Mai mult, crema regenerantă de noapte asigură nivelul de PH și alimentează celulele, stimulându-le pentru a îmbunătăți relieful pielii.

Testează chiar acum această cremă revoluționară creată din extracte din plante naturale, cu o formulă eficientă! De ce? Pentru că ai:

 • Efect antioxidant dublu datorită Viephenol™ și squalanului vegetal.
 • De 3 ori mai multă emoliere și hidratare datorită uleiului din semințe de struguri, untului shea și uleiului de măsline.
 • Extract de plante pure, cultivate la propria ecofermă „Viopark”.
 • Mai mult decât atât, crema regenerantă de noapte e absolut naturală:
 • Fără coloranți sintetici
 • Fără uleiuri minerale
 • Fără parabeni
 • Nu este testată pe animale
 • Nu conține ingrediente de origine animală.

Crema de noapte „Viorica Vie” este disponibilă în magazinele specializate Viorica, online sau în farmacii. Oferă-ți îngrijirea naturală, pe care o merită din plin pielea ta!

1 (8)

 

Inapoi la arhiva noutaților