[ X ]
[ X ]
[ X ]
Alcool și țigări de peste 20 mii lei – ridicate de polițiști
26 Septembrie

În cadrul măsurilor de prevenire şi combatere a traficului ilicit de mărfuri, precum şi contrafacerea băuturilor alcoolice pe teritoriul capitalei, angajații din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au deconspirat activitatea unui grup de persoane care se ocupau cu contrafacerea și comercializarea produselor alcoolice și de tutungerie pe teritoriul mun. Chișinău. Persoanele au fost documentate de către forțele de ordine pe parcursul unei săptămâni, transmite CURENTUL.

Astfel, pe data de 17 septembrie, poliţiştii au descins cu verificări în adiacentul ÎM „Piața Centrală”, unde au depistat băuturile alcoolice cât și produse de tutungerie fără acte de proveniență și timbru de acciz. Totodată în urma verificărilor, polițiștii au ridicat 600 de țigări și 160 litri de produse alcoolice.

Toate probele au fost ridicate şi depozitate până la decizia instanţei de judecată, iar poliţiştii continuă investigarea tuturor circumstanţelor cât și persoanele implicate. Valoarea estimativă a produselor alcoolice și de tutungerie depistate și ridicate de forțele de ordine, constituie 20 500 lei.

Conform legislației în vigoare, persoanele găsite vinovate riscă amenzi până la 15 000 lei.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților