[ X ]
[ X ]
[ X ]
Albumul Valentinei Naforniță, pe care sunt și piesele maestrului Doga, face furori! Artista e nominalizată la un prestigios premiu, la Berlin!
11 August

Soprana Valentina Naforniță a lansat primul său album și a fost nominalizată la Opus Klassik, informează CURENTUL.

„Da, am scos primul meu album solo, care se numește „Romance”, pe care am inclus și trei lucrări ale maestrului Eugen Doga. În toată lumea se ascultă muzica noastră, dar este aproape cea mai ascultată pe rețele. Toată lumea îmi dă feedbackuri, sunt foarte impresionați de muzica noastră” – a spus Valentina, în cadrul emisiunii online – „Nebun de Gustos”.

Soprana a fost nominalizată la Opus Klassik. „Am primit o noutate de la o colegă și văd Opus Klassik, care este una din cele mai mari premii pentru muzica clasică. Am fost nominalizată cu albumul meu, nu la o categorie, dar la trei categorii” – mai spune ea.

CURENTUL precizează: Opus Klassik este noul premiu oferit pentru muzică clasică în Germania, scopul fiind promovarea acestui gen de muzică. Juriul concursului va oferi 47 de premii la 25 de categorii. Ceremonia Opus Klassik 2020 va avea loc pe 18 octombrie la Berlin.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților