[ X ]
[ X ]
[ X ]
AIPA va participa la Expoziția internațională specializată de mașini, echipamente și tehnologii – MOLDAGROTECH
4 Martie

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), va participa, în perioada 11 – 14 martie 2020, la cea de-a XXXVIII-a ediţie a Expoziţiei internaţionale specializată de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial MOLDAGROTECH (ediția de primăvară), transmite CURENTUL.

Deschiderea oficială a expoziției va avea loc pe 11 martie 2020, ora 11:00, pavilionul central, Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO. Peste 100 de companii din 9 țări: Republica Moldova, Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Italia, România, Ucraina, Ungaria, se vor reuni la eveniment pentru a prezenta noi utilaje, echipamente și tehnologii moderne pentru agricultură.

În cadrul expoziției AIPA, va participa cu un stand informativ, de comun cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, situat în pavilionul central al CIE „Moldexpo”, la care vizitatorii pot primi informații privind condițiile de subvenționare, criteriile de eligibilitate, măsurile de sprijin aferente Regulamentelor de subvenționare atât post-investițional precum și în avans.

Totodată, în cadrul expoziției, vizitatorii se vor putea familiariza cu tehnologii de ultimă generație în domenii, precum: aprovizionare cu apă și sisteme de irigare în agricultură, mașini pentru lucrări de ameliorare a terenurilor, tehnologii de cultivare intensivă a plantelor agricole; ambalaje de transport și altele.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților