[ X ]
[ X ]
[ X ]
Agricultorii și experții de pe ambele maluri ale râului Nistru sunt invitați să participe la un Forum
22 Martie

Agricultorii și organizațiile de susținere a antreprenoriatului de pe ambele maluri ale Nistrului vor discuta, la Tiraspol, despre metodele moderne de cultivare și exportul produselor agricole, transmite CURENTUL.

Conferința se va desfășura în cadrul proiectului „Business Bridge Platform” și este organizată de către Camera de Comerț și Industrie de pe malul stâng al Nistrului în colaborare cu Camera de Comerț Moldo-Italiană și Centrul pentru Susținerea Antreprenoriatului Inovațional.

În cadrul evenimentului vor participa antreprenori, precum și experți de pe ambele maluri ale râului Nistru. Aceștia vor discuta despre aplicarea unor soluții inovatoare în agricultură, schimbul de experiență în domeniul tehnicilor agricole de cultivare a terenurilor și de prelucrare a produselor.

Forumul de afaceri va aborda următoarele aspecte-cheie: probleme juridice în domeniul dezvoltării agricole, revizuirea tehnicilor de cultivare a terenurilor agricole și de creștere a productivității acestora, gestionarea eficientă a resurselor, producerea materialului semincer și creșterea potențialului pe piața internă și la export.

Evenimentul se va desfășura pe 22 martie 2017, în sala de conferințe a Camerei de Comerț și Industrie din Tiraspol, iar intrarea este liberă.

Proiectul este realizat în cadrul Programului finanțat de Uniunea Europeană „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii” și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare. Programul contribuie la sporirea încrederii între locuitorii de pe ambele maluri ale râului Nistru prin implicarea reprezentanților autorităților locale, mediului de afaceri și ai societății civile în proiecte comune.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților