[ X ]
[ X ]
[ X ]
AGEPI- partener al unui eveniment organizat la Geneva. Iată cu ce ocazie!
26 August

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) participă în calitate de partener principal al evenimentului oficial consacrat celor două sărbători – a 25-a aniversare a proclamării Independenței Republicii Moldova și Sărbătoarea Națională “Limba Noastră cea Română”, organizat de Misiunea Permanentă a Republicii Moldova pe lângă oficiul ONU de la Geneva, informează CURENTUL.

Conform unui comunicat, recepția se va desfășura pe data de 1 septembrie 2016, la sediul Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale (OMPI) din Geneva.

AGEPI va fi reprezentată la eveniment de Directorul General Octavian Apostol. De asemenea, numeroși șefi de reprezentanțe permanente și membri ai corpului diplomatic acreditat la Geneva, alături de înalți oficiali din cadrul Oficiului ONU și ai organizațiilor internaționale, printre care E.S. Michael Moller, Directorul General al Oficiului ONU la Geneva, vor participa la evenimentul festiv consacrat Republicii Moldova.

În cadrul festivității va fi organizat un stand de promovare a Republicii Moldova, a Sistemului Național de Proprietate Intelectuală, inclusiv a Sistemului de Protecție a Indicațiilor Geografice și Denumirilor de Origine din Republica Moldova și a produselor autohtone pasibile de înregistrare în calitate de indicații geografice și denumiri de origine.

De asemenea, participanții la eveniment vor putea gusta din bucate tradiționale și vinuri cu indicație geografică din Republica Moldova.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților