[ X ]
[ X ]
[ X ]
AGEPI organizează seminar de instruire în domeniul proprietății intelectuale la Incubatorul de afaceri din Soroca
8 Decembrie

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) organizează joi, 14 decembrie, la sediul Incubatorului de afaceri din Soroca, seminarul de instruire cu genericul „Extinderea rolului proprietății intelectuale în calitate de componentă integră a activității economice a IMM”, transmite CURENTUL.

La seminar au fost invitate ÎMM-urile care activează în calitate de rezidenți în cadrul Incubatorului de afaceri din Soroca, dar și alte întreprinderi care sunt interesate de subiect.

Astfel, în cadrul evenimentului specialiștii AGEPI vor informa agenții economici cu referire la rolul proprietății intelectuale atât pentru dezvoltarea economică, socială și culturală a țării, cât și pentru sporirea competitivității întreprinderilor pe piața internă și externă.

La finele seminarului, specialiștii AGEPI vor realiza câteva vizite la IMM-urile rezidente la Incubatorul de afaceri din Soroca, pentru desfășurarea acțiunilor de suport și acordare a consultațiilor în domeniul proprietății intelectuale.

Seminarul de instruire este organizat cu suportul proiectului „Valoarea Proprietății Intelectuale pentru ÎMM – VIP4SME”, la care AGEPI este partener asociat. Proiectul VIP4SME este finanțat prin programul de cercetare și inovare al Uniunii Europene ORIZONT 2020, și are drept scop dezvoltarea serviciilor de suport pentru afaceri în domeniul proprietății intelectuale acordate IMM-urilor.

Agenda seminarului poate fi vizualizată aici.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților