[ X ]
[ X ]
[ X ]
AGEPI organizează masă rotundă pentru specialiștiii din domeniul publicității, imaginii și branding-ului
29 Martie

Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) organizează o masa rotundă cu genericul „Interferențele dintre design și marcă. Scopul protecției și conflictul drepturilor”, transmite CURENTUL.

Evenimentul va avea loc pe 4 aprilie, începând cu ora 10:00, în sala de conferințe AGEPI.

Scopul mesei rotunde constă în creșterea gradului de informare în domeniul proprietății intelectuale a specialiștilor care activează în domeniul publicității, imaginii și branding-ului, în vederea sporirii distinctivității și competitivității pe piață a produselor intelectuale create de aceștia.

În cadrul evenimentului vor fi puse în discuție subiecte care țin de rolul obiectelor de proprietate intelectuală, elementele care determină valoarea obiectelor de proprietate intelectuală, drepturile persoanelor implicate în procesul de elaborare, înregistrare și promovare a acestora.

La masa rotundă sunt invitați să participe atât reprezentanți ai companiilor de branding, design și reclamă, cât și alte persoane interesate de domeniul promovării afacerilor.

Participarea este gratuită, iar înregistrarea participanților se va face prin expedierea Formularului de înregistrare pe adresa de e-mail: seminare@agepi.gov.md sau la numărul de fax: (022) 440094, până la data de 2 aprilie 2018.

Formularul de înregistrare și agenda evenimentului pot fi găsite mai jos:

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților