[ X ]
[ X ]
[ X ]
Agenția Servicii Publice își reia de astăzi activitatea. Vor fi prestate toate serviciile, înafară de examinarea pentru obținerea permisului de conducere
16 Mai

Agenția Servicii Publice anunță că, începând cu 16 mai curent, își reiau activitatea toate subdiviziunile teritoriale ale ASP în regim special de lucru, de la orele 8:00 până la 15:30 cu prestarea tuturor serviciilor de competență (cu excepția procesului de examinare pentru obținerea permisului de conducere), transmite CURENTUL.

Atenționăm că toate serviciile se prestează doar conform programării prealabile (cu excepția serviciilor de identificare și înmatriculare a vehiculelor), precum și cu respectarea obligatorie a normelor de protecție și prevenire a infecţiei COVID–19.

Reamintim că înscrierea în prealabil la oricare centru multifuncțional al ASP este posibilă utilizând Sistemul informaţional „Programare prealabilă” prin intermediul paginii oficiale a Agenției Servicii Publice www.asp.gov.md sau telefonic la numerele de contact ale centrelor sau prin intermediul Call-centrului la numerele de telefon 14909, (+373 22) 257070.

Pentru orice informație suplimentară suntem la dispoziția Dumneavoastră prin e-mail: asp@asp.gov.md, presa@asp.gov.md, pagina oficială www.asp.gov.md, contul Agenției în rețeaua de socializare Facebook, precum și la număr de telefon 14909 al Call-centrului.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților