[ X ]
[ X ]
[ X ]
Agenția Națională a Arhivelor are un nou director
21 Septembrie

Veronica Mihailov-Moraru, secretarul de stat al Ministerului Justiției, a prezentat colectivului de arhiviști noul director al Agenției Naționale a Arhivelor, Elena Frumosu, transmite CURENTUL.

Secretarul de stat a adresat felicitări noului director cu prilejul accederii în funcție, menționând că Ministerul Justiției va acorda suportul necesar în vederea protejării Fondului Arhivistic al Republicii Moldova și păstrării patrimoniului documentar al țării, totodată, secretarul de stat a menționat importanța domeniului arhivistic care până acum a fost lăsat în umbră.

La rândul său, directorul Agenției Naționale a Arhivelor, Elena Frumosu a mulțumit pentru felicitări, încrederea acordată și a făcut un apel de consolidare către echipa alături de care a activat anterior. Noul director a solicitat colectivului Agenției să dea dovadă de profesionalism în exercitarea atribuțiilor sale de serviciu și a asigurat că toți colegii vor avea susținerea deplină în realizarea obiectivelor planificate, precum și în dorința fiecărui angajat de a obține performanțe profesionale.

Elena Frumosu, a fost numită în funcție de director al Agenției Naționale a Arhivelor prin ordinul ministrului Justiției, la data de 19 septembrie curent, în urma desemnării în calitate de învingător al concursului pentru ocuparea funcției publice vacante.
Precizăm că, anterior Elena Frumosu a îndeplinit funcția de director general adjunct al Serviciului de Stat de Arhivă între anii 2015-2018. De asemenea, a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova de legislatura a XIX-a.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților