[ X ]
[ X ]
[ X ]
Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale trece la „casă nouă”
8 Iulie

Agenţia Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale (AMDM) lansează versiunea nouă a paginii web www.amdm.md, transmite CURENTUL.

Versiunea modernizată a paginii este mai funcţională, având drept scop sporirea nivelului de transparenţă a activităţii AMDM şi oferind acces la informaţia de importanţă majoră în domeniul medicamentelor şi dispozitivelor medicale.

Directorul general al AMDM, Vladislav Zara, aflat la sfârşit de mandat, a remarcat că această pagină este o platformă de comunicare prin intermediul căreia se doreşte asigurarea accesului rapid la serviciile prestate de instituţia pe care a avut onoarea să o conducă.

Noua pagină-web conţine module noi, precum „Baza naţională a dispozitivelor medicale”şi „Sistemul automatizat de gestionare a documentelor SIA GEAP”.

Totodată, site-ul www.amdm.md facilitează interacţionarea AMDM cu producătorii medicamentelor şi dispozitivelor medicale, precum şi cetăţenii de rând. Aceasta permite raportarea de pe pagina principală a site-ului a reacţiilor adverse, asigură acces mai rapid şi simplu la modulele necesare, precum şi oferă informaţia deplină despre serviciile prestate.

Pentru a vizualiza versiunea nouă a paginii, comentarii și propuneri, accesați linkul: http://amed.infoera.org

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților