[ X ]
[ X ]
[ X ]
Agarista Anenii Noi a devenit campioana Moldovei la futsal feminin
11 Martie

În sala Complexului Sportiv Alexia din Chişinău s-a încheiat prima ediţie a campionatului Moldovei la futsal feminin (senioare), transmite CURENTUL.

Câștigătoare a competiției a devenit echipa Agarista Anenii Noi, care s-a impus în meciul final cu Narta Chişinău, scor 7-1. Pe locul 3 s-a clasat ŞS 11-Real Succes Chişinău care a trecut de ŞS Anenii Noi cu 7-2.

Cea mai bună jucătoare a fost desemnată Ludmila Caraman (Agarista), iar cel mai bun golgheter a devenit Alina Chirică (ŞS Anenii Noi) – 17 reușite.

La ceremonia oficială de premiere au participat Alexandru Golban, Director al Selecționatelor Specializate de Fotbal ale FMF, Anatol Teslev, Membru al Comitetului Executiv FMF, Vladimir Colbasiuc, Secretarul General al Asociaţiei de Futsal din Moldova.

Campionatul a fost organizat în conformitate cu cerințele Programului de Dezvoltare al Fotbalului Feminin din Moldova și oferă cluburilor feminine posibilitatea să acumuleze practică de joc chiar și în perioada de iarnă. La prima ediție au participat 6 echipe.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților