[ X ]
[ X ]
[ X ]
Adriana Ochișanu nu exclude o a treia căsnicie: Sunt într-o relație, sunt fericită!
21 Mai

Interpreta de muzică uşoară şi populară Adriana Ochişanu a trecut prin două divorţuri, dar se pare că s-ar recăsători. Mai mult, acum este într-o relaţie şi iubeşte, transmite CURENTUL.

„Am avut 2 experienţe mai puţin frumoase, cred că, dacă este dragoste şi înţelegere nu contează ştampila aia în paşaport. Niciodată să nu zici niciodată, este o vorbă, cine ştie, căile Domnului sunt necunoscute. Deocamdată, sunt de părere că e bine aşa, cum sunt acum, îmi trăiesc viaţa la maxim, am grijă de copii mei, să-mi văd de cariera mea muzicală. Dacă voi întâlni pe cineva care va merita să facă acest pas, poate, nu ştiu”, a spus Adriana, în cadrul emisiunii – „Telemagazin”.

La fel, Adriana, pentru sursa citată, a mai adăugat că este într-o relaţie şi iubeşte: „Da. Normal că sunt femeie şi sunt iubită, curtată. Da, sunt într-o relaţie, sunt fericită, vedem cum vor decurge lucrurile. Foarte mult contează când ai o linişte sufletească…”

Amintim că, Adriana Ochişanu a fost căsătorită cu violonistul Corneliu Botgros, având un fiu – Cristi. Iar din a doua căsnicie cu Sergiu Zmeu, are o fiică – Mihaela.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților